این یک مونوگراف تکمیل بوده که دارای پرپوزل هم میباشد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
---------------------------------------------
کلیات تحقیق
1 . پرسش های تحقيق
الف : ولایت غزنی شامل کدام دوا های طبی را در خود دارد؟
ب : فواید و نواقص گیاهان طبی چیست؟
ج: گیاه طبی از نظر اقتصادی برای باشندگان ولایت غزنی چه اهمیت دارد؟
د: طروق تداوی امراض توسط طب سنتی در ولایت غزنی چیست؟
در مورد این موضوع تحقیقات دیگر موجود نیست و این تحقیق برای اولین بار مورد بررسی قرارگرفته است.
۳. بیان مسله تحقیق
در رابطه با تحقیق درباره ی گياهان دوایی چیزی که قابل ذکر است این است که امروزه ، برخلاف گذشته ، محافل علمی تا حدود زیادی اعتبار خود را به عنوان تنها منبعی که در آن پژوهشگران قادرند دانش و آگاهیهای لازم را کسب نمایند ، از دست داده است . پیشرفت در کل زمینه های فن آوری آموزشی موجب گردیده که همه روزه اطلاعات جدید و فراوانی در اختیار افراد جامعه قرار گیرد . میزان و ماهیت چنین اطلاعات با آنچه که اساتید و کتابهای علمی و در تحقیق درباره ی گياهان دوایی به روش سنتی عرضه می کنند قابل قیاس نیست . در این مقاله در سایت اقدام پژوهی قصد داریم نمونه های کاملی را در اختیار شما قرار دهیم. بخش اصلی نباتات طبی افغانستان، گیاهانیاند که صادر میشوند و از آنان در ساخت دوا استفاده میکنند. چنانکه بر اساس آمارهای تازه و رسمی، در سال ۱۳۹۷، جایگاه سوم صادرات افغانستان به نباتات طبی رسیده بود.گیاهان دوایی ، پس از پوست حیوانات و قالین، مهمترین کالای صادراتی افغانستان در سال ۱۳۹۷ بود: یعنی ۱۳ درصد کل صادرات کشور.هینگ و شیرینبویه، از مهمترین گیاهان دوایی صادراتی افغانستان به بیرون از کشور اند.نباتات طبی افغانستان، شامل هینگ، شیرینبویه، زیره، سیاهدانه و دهها گیاه دیگر را شامل میشود که در ساخت دوا ها گوناگون کاربرد دارند.در بیشتر از دو سال اخیر، وزارت زراعت به منابع درآمدزا و کارآفرین برای مردم، که یکی از آنها توسعهی کشت نباتات طبی است
در ولایت غزنی گیاهان طبی به صورت وافر پیدا میشود که بعضی از خانواده ها از آن برای امراض استفاده میکند و بعضی ها این گیاهان را به خارج از کشور انتقال میدهد به همین موارید این موضوع برای جامعه ولایات غزنی مهم و اساس میباشد.
الف :بررسی اهمیت گیاهیان برای تداوی امراض
ب : بررسی انواع گیاهان طبی در ولایت غزنی
ج : بررسی چگونگی فعالیت های طب سنتی در ولایت غزنی
د: بررسی میزان صادرات گیاهان طبی در افغانستان
نوع روش تحقیق حاضر "بنیادی نظری و کتاب خانه ای" است.به عبارت دیگر در این تحقیق هدف جستجو و تحصیل انشاء و نظریه، با استفاده از روشهای تحلیل ،استدلال، آمار . در این روش از کتاب ها و مقالات مورد بحث و مطالعه قرار گرفته و نتایج مطلوب بدست می آید .
يكي از اصلي تر ين بخش هاي هر كار پژوهشي را جمع آو ري اطلاعات تشكيل مي دهد. چنانچه اين كار به شكل منظم وصحيح صورت پذيرد كار تجزيه و تحليل و نتيجه گيري از داده ها با سرعت و دقت خوبي انجام خواهد شد.
این روزها در نقاط مختلف افغانستان عطاریهای زیادی را مشاهده میکنیم که با استقبال خوب مردم این کشور روبرو هستند.مریض ان افغانستانی، بدلیل ارزان بودن گیاهان دوایی موجود در عطاریها، داشتن عوارض کم برخلاف عوارض زیاد دوا ها کیمیایی و مخارج کم تداوی با گیاهان دوایی ، به سمت آنها روی میآورند.سازمان صحت جهانی تخمین زده که بیش از ۸۰ درصد مردم افغانستان هنوز نیز به درمانهای سنتی و گیاهان دوایی توجه خاصی دارند
اشتراکگذاری: