این یک مونوگراف تکمیل بوده که دارای پرپوزل هم میباشد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
---------------------------------------------
الف - پرسش های تحقيق
1- پرسش اصلی
باکتری های عامل امراض انسانی چیست ؟
2- پرسش های فرعی
.1 باکتری ها چیست ؟
.2 انواع باکتری های عامل امراض چیست؟
.3علایم و تداوی امراض باکتری چیست؟
در مورید این موضوع تحقیق های متفاوت صورت گرفته است که تحت عنوان های متفاوت میباشد .
۱-تحقیق که در سال ۱۳۹۸ توسط محمد علی سعید یک تن از محصلین پهنتون تهران تحت عنوان باکتری صورت گرفته است به این نتیجه رسیده است که باکتری های زیادی با عث امراض متفاوت در انسان شده و سیستم حیات انسان را مختل میسازد و برای حل این مشکل انتی بادی های زیاد ساخته شده است.
- بررسی که در سال ۱۳۹۵ توسط محقیقی به نام مهران تهرانی تحت عنوان معلومات عمومی باکتری میباشد صورت گرفته و به این نتیجه رسیده است که ممکن است باکتریای زیادی در بدن انسان مفید و مضرمیباشد و ممکن است این باکتریا ها به مرور زمان بیشتر کشف گردد.
انسان و حیوانات دارای فلور طبیعی زیادی در بدن خود هستند که معمولاً بیماری ایجاد نمیکنند. بلکه تعادلی بین رشد، بقا و تکثیر خود و میزبان بهوجود میآورند. گاهی برخی از باکتریهای مهم بیماریزا مانند استرپتوکوکوس پنومونیه و استافیلوکوکوس اورئوس بهطور معمول همراه با فلور طبیعی از محیط کشت جداسازی میشوند. برخی مواقع باکتریهایی که بهطور مشخص بیماریزا هستند مانند سالمونلا تیفی در بدن حضور دارند ولی عفونت بهصورت نهفته یا تحت بالینی.
عفونتهای باکتریایی را میتوان با آنتیبیوتیکها درمان کرد، که اگر باکتریها را بکشند بهعنوان مهارگر باکتری یا اگر فقط از رشد باکتری جلوگیری کنند، بهعنوان باکتریکش طبقهبندی میشوند. انواع مختلفی از آنتیبیوتیکها وجود دارد و هر کلاس از آنها، فرآیندی ویژه را مهار میکند که در پاتوژن با آنچه در میزبان یافت میشود، متفاوت است. برای مثال، آنتیبیوتیک[1]های کلرامفنیکل[2] و تتراسایکلین[3] بر ریبوزوم[4] باکتریایی اثر گذاشته و آن را مهار میکنند اما ریبوزوم یوکاریوتی از نظر ساختاری متفاوت است و توسط این آنتیبیوتیکها مهار نمیشوند، بنابراین آنها سمیت انتخابی از خود نشان میدهند.
آنتیبیوتیکها هم در درمان بیماریهای انسانی و هم در کشاورزی متمرکز برای رشد دامها استفاده میشوند. هر دو نوع استفاده ممکن است به توسعه سریع مقاومت آنتیبیوتیکی در جمعیتهای باکتریایی کمک کنند.
باکتریها و سایر میکروارگانیسمها با محیط اطراف خود از جمله انسانها و حیوانات سازگار شدهاند و قادرند در میزبان بهطور طبیعی ساکن گردن و زیست نمایند. به این دلیل بقای باکتریها تضمین میگردد و احتمال انتقال آنها نیز افزایش مییابد. با ایجاد عفونت بدون علامت بالینی یا بیماری خفیف، بهجای نابودی میزبان میکروارگانیسمهایی که بهطور طبیعی در بدن انسانها زیست مینمایند توانایی انتقال خود از یک فرد به فرد دیگر را افزایش میدهند.
برخی از باکتریها که بهطور معمول در انسان بیماری ایجاد میکنند بهطور اولیه در حیوانات وجود دارند و انسانها را بهطور اتفاقی آلوده میسازند به عنوان مثال گونههای سالمونلا[5] و کمپیلوباکتر[6] بهطور مشخصی حیوانات را آلوده میسازند و از طریق فراوردههای غذایی آنها به انسان قابل انتقال هستن. برخی باکتریها در اثر تصادف و بروز اشتباه قادر به ایجاد عفونت شدید در انسان هستند و این تحقیق از اهمیت خاص برخوردار است بخاطر که میتواند معلومات بیشتر در باره باکتری ها را ارایه میکند و در قسمت پشگیری کمک میکند .
انسان بهطور مداوم در معرض بسیاری از گونههای باکتری، از جمله باکتریهای مفید روی پوست و غشاهای مخاطی و ساپروفیتها که عمدتاً در خاک و در مواد پوسیده رشد میکنند، قرار دارد. خون و مایعات بافتی حاوی مواد مغذی کافی برای حفظ رشد بسیاری از باکتریها هستند. بدن سازوکارهایی دفاعی دارد که آن را قادر میسازد در برابر تهاجم میکروبی به بافتهای خود مقاومت کند و به آن یک ایمنی طبیعی یا مقاومت ذاتی در برابر بسیاری از میکروارگانیسمها بدهد
اشتراکگذاری: