این یک مونوگراف تکمیل بوده که دارای پرپوزل هم میباشد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
---------------------------------------------
هواپیما ربایی به عنوان یک تهدید جدی برای امنیت هوایی و امنیت ملی در اسناد بینالمللی چگونه تعریف و مورد بحث قرار گرفته است و چه اقداماتی برای پیشگیری از آن و مقابله با آن در این اسناد انجام شده است؟ این مسئله میتواند در تحقیقات متعددی در زمینه حقوق هوایی، امنیت ملی، و جرمشناسی مورد بررسی قرار گیرد و به تحلیل تدابیر بینالمللی برای مقابله با هواپیما ربایی و حفظ امنیت هوایی جهانی منجر شود. مسأله مورد بحث در مورد هواپیما ربایی در اسناد بینالمللی به شکل دقیقتری به صورت زیر میتواند مطرح شود: تدابیر بینالمللی در مقابله با هواپیما ربایی در اسناد بینالمللی به چه اندازه کارآمد بودهاند و چالشها و نواقصی که در اجرای این تدابیر وجود دارد چگونه میتواند تأثیرگذاری این تدابیر را کاهش دهد؟این مسئله تحقیقی مهم در زمینه امنیت هوایی و تلاشهای بینالمللی برای مقابله با جرم هواپیما ربایی را به تفصیل مورد بررسی قرار میدهد. در این تحقیق، تدابیر ارائه شده در اسناد بینالمللی مرتبط با این مسئله مورد بررسی دقیق قرار میگیرد تا به تدابیر بهتر و مؤثرتری برای حفظ امنیت هوایی جهانی دست یابیم.
چه تدابیری در اسناد بینالمللی برای پیشگیری از هواپیما ربایی وجود دارد؟
الف: فرضیه اصلی
تدابیر بینالمللی موجود در اسناد حقوقی برای مقابله با هواپیما ربایی از نظر کارآمدی و اثربخشی نواقصی دارند که با توجه به تغییرات امنیتی جهانی و تکامل روشهای انجام هواپیما ربایی، نیاز به تجدیدن نگاه و بهبود آنها احساس میشود.
ب: فرضیه فرعی
باشما در مورد فرضیه تحقیق در مورد هواپیما ربایی در اسناد بین المللی توضیح دادهام. حالا میتوانید به طراحی تحقیق و جمعآوری اطلاعات بپردازید. برای این منظور، میتوانید از منابع مختلفی مانند مقالات علمی، کتب، اسناد بینالمللی و گزارشهای مرتبط با موضوع استفاده کنید. همچنین، میتوانید با تخصصهای مرتبط و کارشناسان مشورت کنید تا اطلاعات بیشتری را دریافت کنید و تحلیلهای دقیقتری انجام دهید.
۴) اهمیت موضوع
تحقیق در مورد موضوع هواپیما ربایی در اسناد بینالمللی دارای اهمیت بسیار زیادی است و دلایل زیر نشان میدهند که این تحقیقات بسیار ارزشمند و ضروری هستند:
هواپیما ربایی یکی از تهدیدهای جدی برای امنیت هوایی جهانی است. تحقیقات در این زمینه به شناسایی تدابیر مؤثر و پیشگیری از وقوع این جرم کمک میکند.
آقای صالح تحقیق را در سال (۱۳۸۹ ) در مورد این موضوع میگوید:بنا به پیشنهاد دولت آمریکا وبه منظور تحکیم اهداف این کشور در زمینه حمل و نقل هوایی بین المللی تنظیم شد، دولت های متعاهد می توانند در قلمرو یکدیگر به حمل ونقل مسافر و بار و محموله های پستی اقدام کنند. این قرارداد ، علاوه بر آزادی های ترانزیتی ، سه نوع آزادی دیگر ( حقوق ترافیک ) را در زمینه حمل ونقل هوایی بین المللی به شرح زیر پیشنهاد کرده است :
آزادی سوم ؛ هواپیما حق دارد مسافر و باری را که از کشور متبوع خود سوار ویا حمل کرده است در کشور مقصد ( کشور عضو پیمان ) پیاده یا تخلیه نماید. مثلا هواپیمای ایران ایر حق دارد مسافر و باری را که در ایران سوار و حمل نموده است در لندن پیاده وتخلیه کند .
آزادی چهارم : هواپیما حق دارد مسافر و باری را که از یکی از کشورهای عضو سوار و حمل کرده است در کشور متبوع خود پیاده یا تخلیه نماید. مثلا هواپیمای ایران ایر حق دارد مسافر و باری را که از لندن سوار و حمل کرده است در تهران پیادئه و خالی کند.
آزادی پنجم ؛ حق سوار نمودن مسافر و حمل بار از سزمین هر کشور متعاهد به مقصد هر کشور متعاهد دیگر و نیز حق پیاده کردن و خالی کردن مسافر وبار که در سرزمین هر کشور متعاهد دیگر سوار یا بار کرده است. به عنوان مثال ، هواپیمای ایران ایر که مقصد مونترال پرواز میکند، می تواند در لندن فرود بیاید و مسافر یا بار به مقصد مونترال سوار و بارگیری نماید. هواپیمای ایران ایر همچنین به هنگام بازگشت از مونترال به مقصد تهران ، حق سوار کردن مسافر و بارگیری به مقصد لندن را خواهد داشت.
۶) اهداف تحقیق
این تحقیق به روش توصیفی و تحلیلی و با استفاده از کتابهای موجود در عرصه حقوق عمومی و منابعی نیز پایان نامهها، مقالات و سایتهای حقوقی، استفاده شده است.
تحقق حاضر از جهت در خود نوآوری داشته که طیاره ربایی را در حقوق و اسناد بین الملل را مقایسه کرده و مشابهت ها را نشان داده است .
این تحقیق دارای سه فصل میباشد که در فصل اول مفاهیم وکلیات را مورد بررسی قرار داده است ، در فصل دوم طیاره ربایی را در حقوق مورد بررسی قرار داده و در فصل سوم طیاره ربایی را در اسناد بین الملل مورد بررسی قرار داده است.
جرم طیاره ربایی یا همان "هواپیما ربایی" یک عمل جنایی است که در آن افراد یا گروههای مسلح سعی دارند یک هواپیما را تصاحب کنند یا از آن کنترل پیدا کنند. این جرم معمولاً با هدفهای مختلفی انجام میشود، از جمله خودکشی، افزایش اعتبار گروه تروریستی، یا اجبار دولتی به انجام تعهدات خاص. در اقدامات علیه امنیت پرواز، افراد یا گروههای تروریستی ممکن است از انجام اقداماتی با هدفهای تخریبی یا تروریستی در هواپیماها استفاده کنند. این اقدامات میتوانند شامل حمله به سرویسهای امنیتی در فرودگاه، تروریستهایی که با
اشتراکگذاری: