این یک مونوگراف تکمیل بوده که دارای پرپوزل هم میباشد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
---------------------------------------------
نظر به اینکی در جامعه ما متسفانه سطح علمی پاین وجود دارد و خیلی از اشخاص ها به کارهای بدعت و کفری مواجه اند و این موضوع به همین دلیل انتخاب گردیده تا حد اقل بتوانیم یک معلومات دقیق ارایه نمایم.
اهمیت این تحقیق در این است که در بسا موارید روی موضوع تبرک اختلاف نظرهای موجود بوده که در مورد این موضوع مناقشه بیشتر صورت خواهید گرفت و این موضوع از اهمیت خاص برخوردار است.
با توجه به مشاهدات که من تا به حال در کتابخانه های در دسترس داشته ام و حدالامکان به سایت های انترنیتی که مراجعه نمودم تحت عنوان مذکور کدام تحقیق انجام نشده است در این رساله تحقیقی بعضی تحقیقات صورت گرفته است استفاده میگردد از آن در جریان تحقیق. برای منبع از آن ها کار گرفتم.
الف- اهداف اصلی تحقیق
بررسی تبرک نزد علمای دیوبند
ب- اهداف فرعی تحقیق
-1شناخت عقاید دیو بندی نزد اکثر مذاهب
-2 بررسی تاریخچه عقاید دیو بندی
-3 دفاع مونوگراف دوره لیسانس
سوال اصلی
حکم تبرک نزد علمای دیوبند چیست؟
سوالات فرعی
تحت نام این موضوع تحقیق صورت نگرفته است و موضوع مشابه موجود است که در اینجا ذکر میکنیم
در سال ۱۳۸۸ شخصی به اسم فاضل موضوع را تحت عنوان تبرک در اسلام تحقیق نموده است که به این نتیجه رسیده است- دیوبندیه بر این باور است که تمام اعمال و کردار نبی (صلي الله عليه وآله وصحبه وسلم)اکرم برای ما اسوه حسنه است و باید از آن پیروی نمود. در این صورت است که از تمام بلاها و خطرات مصون خواهیم بود. دیوبندیه قائل به افضلیت پیامبر (صلیاللهعلیهوآلهوسلّم) نسبت به تمام خلائقاند و هیچکس را در مقام قرب الهی همپایه پیامبر نمیدانند، و قائل به حیات پیامبر (صلیاللهعلیه وآله و صحبه وسلّم) در بعد از مرگ و در قبر هستند و آن را حیاتی دنیوی میدانند، نه برزخی.دیوبندیه در مقابل وهابیت که شأن و علم بالایی برای پیامبر قائل نیستند، معتقدند، ایشان اشرف مخلوقاتاند و علم به اسرار خفیه ذات و صفات الهی و آنچه در سرادقات است،این تحقیق با دیگر تحقیق های که انجام شده متفاوت میباشد به این خاطر که موضوع تبرک در مذاهب مختلیف در کتاب های متفاوت به صورت یک جانبه بحث شده و در مورد آن معلومات ارایه شده است اما این تحقیق به شکل مقایسه وی انجام شده که نتیجه آن را به صورت واضع بیان شده است. موضوع تبرک از موضوعات است که کمتر در کتاب ها ونوشته ها دیده میشود و این تحقیق میتواند سوالات خواننده را حل میکند.
یکی از وظایف مهم مسلمان این است که عقیده و اعتقادش را خالص نموده و از هرگونه شرک و بدعت بری و پیراسته باشد. یکی از مسائلی که لازم است بحث شود «تبرک و برکت طلب نمودن» از غیر خداوند است که گاهی متأسفانه در اثر عدم آگاهی و یا بیتوجهی مسلمانان گرفتار افراط و تفریط شده و از مسیر حق خارج میشوند و بنابراین در این مقاله بر آن شدیم مقداری در این باره منابع دینی را جستجو نموده و عقیده حق را در این زمینه ارائه کنیم. انشاءالله. در اصطلاح، به طلب زیادی خیر و هر چیزی که دارای خیر زیاد باشد، برکت گ
اشتراکگذاری: