1404/01/05
پیامد های اجتماعی فساد اداری در افغانستان
توضیحات
این یک مونوگراف تکمیل بوده که دارای پرپوزل هم میباشد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
---------------------------------------------
بیان مسله تحقیق
روشن است که فساد اداری عمده ترین عاملی است که می تواند در یا جامعه منجر به نارضایتی عمومی گردد. از سوی دیگر حقوق شهروندی مهمترین عنصر و مولفهای مفهوم همبستگی ملی شمرده میشود اما نقش دولتها در ایجاد همبستگی ملی- همان گونه که ذکر شد- کمک به تسریع این فرایند است وقتی از یکسانسازی سخن میرود به معنای یکسانسازی ایدولوژیک نیست که برخی حکومتها خود را ملزم میدانند تا همه مردم را مطابق ذهنیت خود بسازد و جامهای ایدولوژیک بر همه طبقات و اقشار اجتماعی بپوشاند؛ بلکه یکسانسازی اجتماعی دراین جا بدین معناست که شاخصهای فرهنگ عمومی مورد قبول همه باشد.شاخصهای فرهنگ عمومی باید چنان بسط پیدا کند که در هر نقطهای از یک زیستگاه مشترک مورد قبول همه واقع شود و این یکسانسازی نیز هیچگاه بر اجبار و اکراه استوار نیست.
روش تحقیق
روش پژوهـش مورد استفاده در این مقاله، تحلیلی ـ تـوصیفی بوده.لازم بـه ذکر است که در این پژوهش، گردآوری داده ها به شکل کتابخانه ای و ترکیبی از منابعی چون کـتاب هـا، مجله ها و فصلنامه ها، اینترنت بـوده است.
خلاصه تحقیق
فساد اداری به اقداماتی اطلاق میشود که ناشی از بکارگیری قدرت و توان سازمانهای دولتی یا وابسته به دولت برای کسب منافع مالی فردی یا گروهی است. نتایج فساد اداری بهطور طبیعی مخالف مصالح و منافع آحاد مردم است. فساد اداری عموماً در اشکال رشوه، خویشاوندگماری، پارتی بازی و تعارض منافع روی میدهد