این یک مونوگراف تکمیل بوده که دارای پرپوزل هم میباشد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
---------------------------------------------
هدف اصلی اين تحقيق در صدد است تغيير،تحول و تبديل آسيب هاي اجتماعي به موضوعات امنيتي را،شناسائي و بررسي نمايد .
شناسایی تهدید در قرآن وسنت یکی از اهداف فرعی این تحقیق میباشد.
ایجاد امنیت کامل، به عنوان اساسی ترین نیاز جامعه قدم برداشته و امنیت کامل را در کشور تحت حکمرانی اش برقرار می کند و این فضای امن و آرام را به عنوان نخستین هدیه حکومت و زمامداری خود به مردم مصر و پدر و مادر و برادرانش عرضه می دارد. اهمیت این تحقیق در این است تا بتوانیم معلومات درمورید تهدید را ارایه نمایم.
این موضوع به سبب این است که در جامعه این روز ها خیلی حساس میباشد تا باشد راه حل های آنرا در قرآن وسنت پیدا نمایم.
به باور نویسنده کتاب یا مقاله مستقلی در این مورد موجود نیست. اما آنچه نوسینده این مقاله در جستجوی آن هست، بررسی تهدبد در قرآن وسنت نتایج موثری در اختیار خوانندگان محترم قرار دهد.
تهدید در قرآن وسنت چی حکم دارد ؟
2- پرسش های فرعی
.1 انواع تهدید کدام ها اند؟
.2 اهمیت امنیت در جامعه چیست؟
.3تهدیدات از نوع (نرم) چیست؟
در پی ظهور جریان انتقادی، شاهد اثبات ناکارآمدی تعریف امنیـت بـه «نبـود تهدیـد» هستیم. در واقع، این دسته از پژوهشگران نشان دادنـد کـه تلقـی سـنتی «تهدیـد»، تـوان بـرتابیدن سوالات متعدد فلسفی و شناختی آنهـا را نـدارد. لـذا تعریـف ارایـه شـده از امنیـت چندان برای وضعیتهای پیچیده جهان معاصر کارایی ندارد. از این زمـان اسـت کـه تعمـق زبانشناختی، فلسفی و نظـری در خـصوص تهدیـد شـکل گرفتـه است و شـاهد انتـشار متـونی هستیم که بر پایه تأملات دقیق استوار است. البته نکته قابـل توجـه آن اسـت کـه این تأملات، هدفمند است و از منظر امنیتی صـورت مـیگیرد. بـه عبـارت دیگـر، اولویـت و برتری امنیت، همچنان مفروض پنداشته شده است.
امنیت جامعه یکی از نیاز های مهم است که پایدار باشد و مردم در صلح زند گی نماید که این راستاحکومت اسلامی میتواند کارهای مهم را به جامعه انجام دهد.
نوع روش تحقیق حاضر "بنیادی نظری" است.به عبارت دیگر در این تحقیق هدف جستجو و تحصیل انشاء و نظریه، با استفاده از روشهای تحلیل عقلانی،استدلال، تفسیر، استنباط از متون فقهی و قوانین و دیگر منابع علم حقوق، بر پایه مطالعات کتابها است . در این روش از کتاب ها و مقالات مورد بحث و مطالعه قرار گرفته و نتایج مطلوب بدست می آید . نویسنده کوشیده است تا با مطالعه کتب و مقالات موجوده در کتابخانههای شهر و سایتهای انترنتی، نظر اسلام در مورد مالیات و صدقات و همچین جایگاه مالیات را در قانون کشور بررسی نماید. پس میتوان گفت که روش این تحقیق مطالعهی کتابخانهی میباشد.
این مونوگراف دارای دوفصل میباشد که در فصل اول بخش عمومیات بوده و در فصل دوم در باره حکم تهدید در قرآن وسنت را مورید مطالعه قرار میدهیم. در بخش اول درمورید طرح میباشد.
تهدید نرم مجموعه اقداماتی است که باعث دگرگونی هویت فرهنگی و الگوهای رفتاری مورد قبول یک نظام سیاسی شود. تهدید نرم نوعی سلطه در ابعاد سه گانه حکومت، اقتصاد و فرهنگ است، که از طریق استحاله و تغییر الگوهای رفتاری ایجاد شده در این حوزهها، نمادها و الگوهای نظام سلطه جایگزین آن میشود. با این نگرش، تمامی تحولاتی که موجب شود تا اهداف و ارزشهای حیاتی یک نظام سیاسی به خطر افتد، یا باعث ایجاد تغییر و دگرگونی اساسی در عوامل تعیینکننده هویت ملی و دینی کشور شود، «تهدید نرم» به شمار میآید. در تهدید نرم،
اشتراکگذاری: