این یک مونوگراف تکمیل بوده که دارای پرپوزل هم میباشد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
---------------------------------------------
ماهیت و اهمیت سرمایه و سرمایه گذاری ها
سرمایه و منابع تشکل آن :
یکی ازعامل مهم بنیادی در انکشاف اقتصادی سرمایه میباشد . مشکلات عمده سرمایه گذاری در کشوردر های روبه انکشاف و کشورهای فاقد سرمایه تنها از طریق تمرکز سرمایه و جمع آوری وجوهی هنگفت آن میتواند از بین برود . نازل بودن سطح عاید در کشور های روبه انکشاف تقاضای تولید به سرمایه گذاری ناکافی است یعنی نسبت عدم موجودیت سرمایه کافی سطح تولید به شکل نازل و در یک سطح پائین قرار دارد .
همچنان کمبود تولید کالا های سرمایوی نیزنسبت عدم موجودیت تکنالوژی مناسب دچارمشکلات میباشد . دلیل دیگریکه در بالا تذکر بعل آمد . سطح عاید افراد جامعه نسبت کمبود سرمایه و سرمایه گذاری در کشورهای روبه انکشاف و یا کشورهای فاقد سرمایه در سطح پائین قراردارد .
مشکل دیگر این کشور ها از ناحیه استخدام کامل میباشد که این خود سبب بیکاری گردیده و افراد جامعه با یک زنده گی بخور نه میر مواجه میباشد . بنابراین مشکلات فوق از طریق سرمایه و بکار برد آن در نهاد های اساسی که بتواند زمینه رشد و انکشاف اقتصادی را فراهم سازد میتواند از بین برود . اگر کشور های روبه انکشاف فاقد سرمایه بوده و دارائی منابع کافی داخلی در کشور های خود میباشد . اما نسبت نداشتن تکنالوژی مناسب در کشور های مذکور و همچنان افراد مسلکی ماهیر و متخصص که بتواند از سرمایه کوچک داخلی استفاده درست و معقول کرده بتواند باعث آن می گردد که منابع داخلی دست نخورده باقی مانده استفاده صورت نمیگیرد . بنابراین برای دستیابی به حل مشکل فوق کشور های روبه انکشاف نیازبه سرمایه گذاری درداخل کشور دارند . تمرکر سرمایه در این کشورها هنگامی امکان پذیر خواهد بود که بخشی کوچک از
سرمایه و سرمایه گذاری ها در توسعۀ اقتصادی 2
عواید داخلی با اینکه عواید در سطح پائین قرار دارد . تولیدات داخلی جامعه نیازمند های فعلی جامعه را تکافوکرده نمیتواند . تشکل سرمایه و سرمایه گذاری از آنجائیکه در یک جامعه حائز و اهمیت زیاد در سایر بخش ضرورت احساس میگردد . و همچنان این تشکل سرمایه و سرمایه گذاری باید در پروژه های عام المنفعه سوق داده شود . بخش دیگر از تشکل سرمایه که حائز اهمیت بسزائی درجامعه چه در کشور های روبه انکشاف و چه در کشورهای انکشاف یافته دارد. عبارت از پس انداز ها در کشور میباشد .
قسمیکه تجموع پس انداز باعث تشکل سرمایه می گردد و در بخشهای مختلف میتواند سرمایه گذاری گردد . ذخایر پس انداز در جوامع فاقد سرمایه و دارنده سرمایه در هر دو حالت به نفع اقتصادی عمومی میباشد . از آنجائیکه پائین بودن عاید افراد کشور های روبه انکشاف باعث آن می گردد که پس انداز صورت نمیگیرد . و یا اگر پس انداز ها وجود داشته باشد بسیار ناچیز و غیر قابل استفاده است . روی این منظورافراد جامعه در کشور میل و علاقه به پس انداز ندارند . تمرکز سرمایه در کشور های پیشرفته باعث پیشرفت موسسات علمی و تحقیقاتی موجب انکشاف و پیشرفت تکنالوژی گردیده تمرکز سرمایه تخصص و مهارت ها درانواع تولیدات باعث آن می گردد ، تا ازطریق تمرکز سرمایه بازار را گسترش داده مشکلات را درعرصه عرضه و تقاضا نیزاز بین برده .
نکته دیگریکه قابل یاد آوری است . کشورهای روبه انکشاف و فاقد سرمایه اکثراً با شکل کسر بیلانس تادیات مواجه اند . اکثراً این کشور ها صادر کننده مواد اولیه و محصولات زراعتی با تنوع بسیارمحدود برعکس وارد کننده انواع و اقسام محصولات نیم کاره و کالاهای سرمایوی میباشد . حل مشکلات در کشور های روبه انکشاف وفاقد سرمایه میباشد ، و همچنان بالای بیلانس تادیات این کشور تاثیر مثبت خواهد داشت و از جانب دیگر تمرکز سرمایه از منابع داخلی در حقیقت تشکل سرمایه از منابع داخلی میتواند موجب خود کفائی در تولید کالاهای مصرفی سرمایه
سرمایه و سرمایه گذاری ها در توسعۀ اقتصادی 3
وی میباشد . حل مشکلات در کشورهای روبه انکشاف و فاقد سرمایه میباشد ، و همچنان بالای بیلانس تادیات این کشور تاثیر مثبت خواهد داشت و ازجانب دیگر تمرکز سرمایه از منابع داخلی نیازبه کمک های خارجی را کاهش میدهد . در حقیقت قروض های خارجی نیز میگردد .
موضوع از طریق سرمایه گذاری از منابع داخلی میتواند از بین برود .
بالاخره تمرکزسرمایه به رفاء اقتصادی و اجتماعی کشورهای نیز تاثیر مثبت داشته و دارد . هرگاه تشکل سرمایه به اندازه کافی تاثیر مثبت داشته باشد میتواند نیازهای روز افزون کشورها را رفع نماید . همچنان تمرکز سرمایه و اشتغال برای استفاده مطلوب از منابع طبیعی کشور و احداث صنایع گوناگون چگونه میتواند موثر واقع گردد . و سطح عاید در کشور افزایش یافته و این افزایش عاید میتواند خواست های افراد جامعه را مرفوع نماید .
مفهوم سرمایه گذاری :-
سرمایه گذاری در یک تصدی را میتوان به ساحات فعالیت و پرداخت تقسیم نمود .
در ساحه فعالیت ترکیب عوامل تولید صورت گرفته ، در حالیکه پرداخت تمام جریان داد و ستدی را که از طرف تصدی تصمیم گرفته میشود در بر میگیرد . آماده گی پرداخت ( سیالیت ) یک تصدی شرط مهم بقا و فعالیت آن می باشد ، در صورتیکه تصدی قادر به پرداخت نباشد این حالت میتواند باعث اضمحلال ( ازبین رفتن ) تصدی گردد . تمویل سرمایه گذاری در ساحه پرداخت تصدی در نظر گرفته میشود . توسط سرمایه گذاری ساحه اقتصاد ملی با ساحه اقتصاد مالی مرتبط می گردد . زیرا سرمایه گذاری تبدیل نمودن پول به امتعه تصدی است . امتعه تصدی تمام دارائی ثابت و سیار تصدی را در می گیرد . توسط تبدیل نمودن پول به امتعه تصدی در حقیقت از یک طرف ظرفیت های عوامل تولید و ازجانب دیگر آماده گی فعالیت یک تصدی تثبیت می گردد .
سرمایه و سرمایه گذاری ها در توسعه اقتصادی یک کشور یک رول مهمی را داشته و دارد . بدون نبود و کمبود سرمایه گذاری ها چرخ اقتصاد کشور به صورت درست و عادی پیش رفته نمیتواند . بنابران نقش سرمایه و سرمایه گذاری در سایر بخش یک ضرورت مهم و اساسی آن بخش را تشکل داده ، و از طریق سرمایه گذاری ها در سایر بخش های اقتصادی چه در طویل المدت و چه در قصر المدت باشد باعث رشد و توسعه و پیشرفت اقتصادی یک کشوری گردیده که از نگاه سرمایه به مشکل مواجه میباشند .
اشتراکگذاری: