این یک مونوگراف تکمیل بوده که دارای پرپوزل هم میباشد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
---------------------------------------------
بیماری های جلد ی (skin diseases) و تعیین انواع شایع بیماریهای جلد ی در هر منطقه از اهمیت مختلفی برخوردار است. جلد ، به عنوان سطح ارتباطی بین انسان و محیط اطراف، نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت و زیبایی افراد ایجاد میکند. برخی از عوامل ایجاد بیماریهای جلد ی با یک دیگر تفاوت دارند. و از جمله مهمترین مسائل سلامتی جامعه را به وجود میآورد. اما چرا باید به این بیماری توجه کرد؟ برخی از این بیماریها نه تنها زیبایی افراد را مورد تأثیر قرار میدهند بلکه ممکن است منجر به مشکلات جدی سلامت، تنفسی، گوارشی و شاید افسردگی شوند. بنابراین، شناخت دقیق از علل، علائم و روشهای درمان این بیماری از اهمیت خاصی برخوردار است. حتی جزئیترین بیماری یا آسیب جلد ی را نباید دست کم گرفت و بهتر است در اولین فرصت با یکی از پزشکان متخصص این موضوع را به اشتراک بگذارید.
شایع ترین بیماری های جلد ی کدامند؟ شاید این پرسش شما باشد. خیلی از افرادی که به دنبال خرید بهترین کرم ضد جوش برای درمان آکنه خود هستند، تصور میکنند فقط این عارضه جلد را درگیر میکند، در حالی که چندین و چند بیماری دیگر برای جلد دست و صورت وجود دارد که هر کدام علایم مختلف و روش درمان متفاوت دارند. در این مقاله به جوش، پسوریازیس، لک و پیس، اگزما، کهیر و روزاسه میپردازیم. این عارضهها در بین سایر بیماریهای جلد ی، شایعتر هستند. بروز انواع جوش، از شایع ترین بیماری های جلد ی است که معمولاً با بهترین کرم ضد جوش یا انواع ماسک صورت درمان میشود. البته میدانید که جوش انواع مختلفی دارد و هرکدام شدت و وخامت متفاوتی دارند. با این توضیح باید بدانید که انتخاب اینکه کدام گزینه برای درمان بیشتر جواب میدهد، به عهده پزشک متخصص است. بنابراین پیشنهاد میکنیم قبل از انتخاب هر روشی برای درمان عارضه خود با متخصص یا مشاور خبره جلد مشورت کنید. پسوریازیس هم یکی دیگر از شایع ترین بیماری های جلد ی است که برخی افراد به آن مبتلا میشوند. این بیماری در بین مردم با نام صدف یا صدفک هم شناخته میشود. پسوریازیس نوعی بیماری خود ایمنی است. علت بروز این بیماری، اختلال در روند بازسازی جلد است. در واقع جلد افراد پس از فرسودهشدن میریزد. به این جلد ریخته، بافت مرده میگویند.در حالت طبیعی، به همان میزانی که جلد از دست میرود، جلد جدید ایجاد میشود؛ اما در حالت بیمارگونه، سرعت تولید جلد جدید بیشتر است. به این ترتیب چند لایه جلد روی هم شکل میگیرد. این بیماری بهخودی خود آزاردهنده نیست؛ مگر اینکه با قرمزی و خارش و درد همراه شود. پزشکان علت اصلی ابنلا به این عارضه را وراثت میدانند. در مقاله زیر بهطور مفصل درباره این عارضه صحبت کردیم.
لک و پیش هم یکی دیگر از شایع ترین بیماری های جلد ی در افراد مختلف و نژادهای متفاوت است. علت بروز این بیماری، اختلال در تولید رنگدانه جلد است. تنشهای عصبی، استرس زیاد، وراثت، آفتاب سوختگی شدید، قراگرفتن در برابر مواد شیمیایی و غیره از دلایل بروز این عارضه هستند. این بیماری هم مانند پسوریازیس، نوعی بیماری خود ایمنی است. به این معنی که سیستم ایمنی بدن به سلولهای سالم جلد حمله کرده و عملکرد آنها را مختل میکنند.معمولاً برخی داروها میتوانند به درمان لک و پیس کمک کنند. البته باید بیماری در مراحل ضعیف یا ابتدایی باشد که به دارو جواب بدهد. در مرحله بعد نوردرمانی انجام میشود. با کمک تابش مقدار معینی اشعه به ناحیه آسیبدیده، عامل تولید رنگدانه تحریک میشود. اگر جلد بیمار به هیچکدام از این روشها پاسخ نداد، پیوند جلد انجام میشود. به این ترتیب که از بخش سالم بدن مقداری جلد برداشته و به قسمت آسیبدیده پیوند میزنند.اگزما به نوعی بیماری گفته میشود که در آن جلد ملتهب یا تحریک میشود. عوامل تحریککننده جلد در این نوع بیماری ممکن است حتی سردی یا گرمی بیش از حد هوا باشد. این بیماری در افرادی که خودشان یا یکی از اعضای خانوادهشان به آسم مبتلا هستند، شایعتر است. این بیماری بیش از ۳۰درصد از بزرگسالان و ۲۰درصد از کودکان جهان را درگیر خود میکند و به همین علت یکی از شایع ترین بیماری های جلد ی شناخته میشود.تشخیص اگزما فقط از عهده متخصص جلد بر میآید. برای درمان نیز متناسب با شدت و وخامت اوضاع، داروهای مختلف پیشنهاد میشود. گاهی میتوان با کمک انواع مرطوب کننده و آبرسان، این بیماری را کنترل و حتی درمان کرد. گاهی نیز به داروهای استروئیدی قویتر نیاز است. تشخیص این موضوع را به پزشک مختصصان بسپارید.اهمیت پیشگیری از بیماریهای جلد ی و نگهداری بهداشت جلد پرداخته خواهد شد. نکاتی در مورد تغذیه سالم، استفاده از محصولات آرایشی بهداشتی، حفاظت از جلد در برابر آفتاب و مراقبت روزانه از جلد مطرح خواهد شد.برای پیشگیری از بیماریهای جلد ی و حفظ سلامت جلد ، راهکارهای زیر را در نظر بگیرید:استفاده از محصولات آرایشی با دقت: محصولات با مواد شیمیایی مضر از جمله علل بروز بیماریهای جلد ی هستند. انتخاب محصولات طبیعی و مطابق با نوع جلد شما مهم است. تغذیه سالم: تغذیه مناسب و مصرف آب کافی به حفظ سلامت جلد کمک میکند.حفاظت از جلد در برابر آفتاب: استفاده از کرمها و لوسیونهای ضدآفتاب میتواند از آسیب پذیری جلد در برابر اشعههای مضر آفتاب جلوگیری کند.حفظ بهداشت شخصی: حفظ تمیزی جلد و استفاده از صابونها و مواد شستشوی مناسب از جمله اقداماتی است که میتواند از بروز عفونتها جلوگیری کند.آکنه میتواند در جاهای مختلف بدن، مثل صورت، سر، شانه ها، کمر و قفسه سینه خود را نشان دهد. با تقریب بالایی میتوان گفت حدود 90 درصد از نوجوانان و بزرگسالان مبتلابه آکنه این عارضه را روی صورت خود مشاهده میکنند و درصد کمی از افراد دچار آکنه در نواحی سینه، بازو، شانه و کمر میشوند.
هرچند آکنه بهجز مشکلات ظاهری برای جلد عارضه دیگری ایجاد نمیکند، اما در مواردی که آکنه ها شدید و عمیق باشند میتوانند باعث اسکار و باقی ماندن جای آکنه روی جلد شوند. این اسکار ها اغلب بهشکل فرو رفتگی هستند و درمان آن ها سخت تر از جای جوش های سطحی و معمولی است. هیچ درمانی برای این اختلال جلد ی وجود ندارد، بنابراین درمان های این بیماری بر محافظت از جلد و جلوگیری از عفونت ها تمرکزیافته است. لایه بیرونی ضخیم صفحه مانند در جلد در نهایت در بدو تولد از بین می رود و لایه برداری می شود و لایه های داخلی آسیب پذیر جلد در معرض قرار می گیرد. درمان آنتی بیوتیکی برای پیشگیری یا درمان عفونت در این زمان لازم است. ترمیم کننده و پمادهای مرطوب کننده ، به ویژه آنهایی که حاوی اوره، اسید سالیسیلیک یا آلفا هیدروکسی اسید هستند، زمانی که بعد از استحمام در حالی که جلد هنوز مرطوب است استفاده می شوند و موثر هستند. درمان عفونت باکتریایی ثانویه زودهنگام با رتینوئیدهای خوراکی نشان داده است که شقاق های جلد ی را بهبود می بخشد، جلد ه های صفحه مانند را نرم یا از بین می برد و آن را بهبود می بخشد.
1.
2.
3.
در این تحقیق از روش کتاب خانه ای استفاده شده که شامل کتاب، مجله ،مقاله و انترنت میباشد
در این تحقیق به صورت کل دارای پنج فصل بوده که در فصل اول مفاهیم و کلیات در فصل دوم پیشینه تحقیق، در فصل سوم روش تحقیق و در فصل چهار تشخیص ، علایم و تداوی امراض جلد ی، و فصل پنجم یافته های تحقیق میباشد.
درماتیت سبورئیک مشکلی است که بیشتر در نوزادان شاهد آن هستیم، چیزی که در نوزادان به نام “کلاه گهواره” هم آن را میشناسیم. درماتیت سبورئیک لکههای چرب و جلد هداری است که روی جلد نوزاد و بیشتر روی جلد سر شکل میگیرد. در بزرگسالان، درماتیت سبورئیک ممکن است در دورههایی از زندگی در هر نقطه از بدن ظاهر شود. جلد آسیبدیده ممکن است قرمز، متورم و چرب به نظر برسد. این ضایعات جلد ی همچنین ممکن است به صورت یک جلد هی سفید یا زرد ظاهر شود. این جلد هجلد هها در افراد با جلد تیرهتر ممکن است شکلی شبیه
اشتراکگذاری: