این یک مونوگراف تکمیل بوده که دارای پرپوزل هم میباشد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
---------------------------------------------
1 . 1 . مقدمه
بیماري ملاریایی دماغی از بیماريهاي عفوني مهلكي است كه سالیانه موجب مرگ قریـب بـه ۲ میلیـون از سـاكنين كـره زمـين ميگردد. این بیماري پرازیت ي كه میزان بروز آن در سال بين ۵۰۰-۳۰۰ میلیون نفر ميباشد هنوز هـم علـيرغـم ارائـه خـدمات پیـشگيري و درماني مناسب از مشكلات و معضلات مهم صحت - درماني كشور افغانستان است. گاهی عوارض ملاریایی طی دماغی چند ساعت یا چند روز پس از نخستین علائم آن روی میدهد. به همین دلیل، درمان زودهنگام میتواند از بسیاری از مشکلات آن جلوگیری کرده و احتمال موفقیتآمیز بودن درمان را افزایش دهد ملاریا تشخیص صحیح و سریع بیماریها از ارکان اصلی مبارزه با انواع بیماریهاست. متاسفانه به خدمات آزمایشگاهی در بسیاری کشورهای در حال توسعه و یا کم درآمد توجه اندکی میشود در حالیکه خدمات آزمایشگاهی ضعیف بیشترین تاثیر منفی را روی مردم فقیر و آسیب پذیر دارد، زیرا همواره این گروه از مردم هستند که سنگین ترین بار بیماریها را بر دوش می کشند. ثابت شده است که سوءمدیریت ملاریا، منجمله خدمات تشخیصی آن، در یك دور باطل موجب افزایش فقر در جوامع آسیب پذیر می گردد. بطورکلی مدیریت موثر ملاریا بدون تشخیص دقیق ملاریا ممکن نیست.
با اینکه این بیماری در آب و هوای معتدل غیرمعمول است، اما ملاریا هنوز در کشورهای استوایی و نیمه استوایی رایج است. مسئولان جهانی بهداشت در تلاش برای کاهش میزان شیوع ملاریا از طریق توزیع شبکه های بس تر برای کمک به محافظت از مردم در برابر گزش پشه در هنگام خواب هستند.
دانشمندان در سراسر دنیا تلاش می کنند تا یک واکسن را برای جلوگیری از ملاریا تهیه کنند. اگر به مکان هایی سفر می کنید که در آن ملاریا معمول است، برای جلوگیری از گزیده شدن توسط پشه، لباس های محافظ بپوشید، از حشره دافع حشرات استفاده کنید و برای خوابیدن از پشه بند استفاده کنید.
چنانچه در بخش سلامت نمناک می خوانید بسته به حوزه ای که شما می روید و میزان عوامل خطر ابتلا به این بیماری، قبل از سفر و بعد از سفر، داروهای پیشگیرانه استفاده کنید. بسیاری از انگل های ملاریا در حال حاضر در برابر شایع ترین داروهای مورد استفاده برای درمان این بیماری مقاوم هستند.
ملاریای مغزی با تب بالا، تشنج و اغماء مشخص میشود. مرگ ومیر بالای این شکل از ملاریا ، علیرغم موجود بودن درمانهای موثر، تا حدی ناشی از دیر رسیدن بیماران به بیمارستان است و ملاریای مغزی با تب بالا، تشنج و اغماء مشخص میشود. مرگ ومیر بالای این شکل از ملاریا ، علیرغم موجود بودن درمانهای موثر، تا حدی ناشی از دیر رسیدن بیماران به بیمارستان است و لذا تکمیل تستهایی که قادر به پیشبینی زودهنگام ملاریای مغزی باشند در بهبود مراقبت و نجات جان بیماران سودمند خواهد بود. این مطالعه بر پدیده ایمونولوِیک خاصی متمرکز بود که در این بیماران مشاهده میشود و آن تولید انبوه انواع آنتیبادیها، بویِژه آنتیبادیهایی بر علیه اجزاء و ملکولهایی خودی مانند گلبولهای قرمز DNA و غیره (اتوآنتیبادیها) بوسیله لنفوسیتهای B است. امروزه ما هنوز نمیدانیم که آیا این اتوآنتیبادیها در نتیجهی مکانیسمهای پاتولوژیک وابسته به عفونت است و یا اینکه آنها در روندی مشارکت دارند که به اشکال وخیم ملاریا منتهی میشود. این محققان دریافتند که در ۹۰ درصد کودکان مبتلا به ملاریای مغزی، آنتیبادیها بطور اختصاصی پروتئینی را در مغز بنام آلفا- اسپکترین مغزی شناسایی میکنند. آقای پید Pied محقق اصلی میگوید: «ما امروز امیدواریم که این کشف به ما امکان توسعه یک تست تشخیصی را برای ملاریای مغزی بدهد. فرضیهی ما این است که تولید آنتیبادی بر علیه آلفا- اسپکترین نشانهی حساسیت و امادگی فرد برای ابتلا به ملاریای مغزی است و تحقیق کنونی ما بررسی همین فرضیه است. اگر ما در فیلد، تستی داشته باشیم که بتواند به ما بگوید آیا یک فرد استعداد ابتلا به ملاریای مغزی را دارد یا خیر، میتواند به ما در بهبود درمان وی کمک چشمگیری کند». این مطالعه همچنین عرصهی تازهای در تحقیقات ملاریا گشوده است و آن شناخت نقش اتوآنتیبادیهای ضد آنتیژنهای مغز در ایجاد این بیماری است.
راه های درمان، پیشگیری و شناخت بیماری ملاریا دماغی چیست؟
1- بررسی شایعترین علل بیماری ملاریا
2- بررسی تداوی بیماری ملاریای مغزی
1- راه های درمان، پیشگیری و شناخت بیماری ملاریا دماغی چیست؟
2- علل بیماری ملاریای مغزی چیست؟
3- تداوی بیماری ملاریای مغذی وجود دارد؟
تحقیق حاضر از نوع تحقیق کاربردی بوده که این نوع تحقیقات بر اساس نیاز جامعه انجام گرفته و نتایج تحقیق گامی در جهت حل این نیازاست. درواقع کاربرد نتایج تحقیق در جامعه مشهود است و روش یا میتود اجرای طرح تحقیق از نوع مقطعی توصیفی گذشته نگربوده که این مطالعه فقط به توصیف وضعیت موجود می پردازد.
کسانی که زنده می مانند اغلب تحت تأثیر عواقب عصبی ناتوان کننده مانند نقص حرکتی، فلج و اختلالات گفتار، شنوایی و بینایی قرار می گیرند
در این تحقیق چهار فصل وجود داشته که در فصل اول کلیات، در فصل دوم پیشینه تحقیق،در فصل سوم میتود تحقیق و در فصل چهارم بحث و نتیجه گیری قرار دارد.
ملاریا دماغی گونه عمدتا در آفریقا یافت میشود و رایجترین نوع پرازیت عامل بیماری پالودیسم است. این پرازیت به عنوان عامل اصلی بیشترین مرگ ومیرهای ناشی از این بیماری در سراسر جهان شناخته میشود. پلاسمودیوم، تودهای سیتوپلاسمی است که تعداد زیادی هسته دارد. احتمالاً این تودهها تقسیم میتوز بدون سیتوکینز داشتهاند. پلاسمودیوم نام یک سرده ازآغازیان هاگدار نیز میباشد
اشتراکگذاری: