دا مونوګراف بشپړ شوی او پروپوزل هم لري. تاسو کولی شئ د واتساپ له لارې موږ ته پیغام واستوئ ترڅو یې ترلاسه کړئ.
واتساپ: ۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوګراف تضمین شوی دی، هېڅ تغیر ته اړتیا نه لري، او لا دمخه دفاع او وړاندې شوی دی.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موضوع فقر و روش های محاسبه آن پیدا کردن عوامل و پیامد های آن از جمله مباحث است که در حوزه رفاه اقتصادی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. فقر درجهان باالخصوص درکشورهای درحال توسعه بیداد کرده وکشورهارا دست خوش تحول اساسی قرار داده است. تعداد فقرا به ویژه افراد دچار فقر شدید افزایش یافته است. فقر مقوله ای است جهانی که هم کشورهای درحال توسعه وهم کشورهای توسعه یافته نسبت به آن نگرانی دارند. علاوه بر این، سازمان های بین المللی برای کاهش آن تلاش میکنند. در تمام کشورها مطالعات پیرامون فقر وروش های فقر زدایی صورت میگیرد. در کشور های درحال توسعه هم کشوری است که در آن عوامل زمینه ساز گسترش فقر وجود داشنه و ریشه های آن از چندین دهه به این طرف با عواملی آبیاری گردیده است که از آن جمله میتوان آغاز و تداوم جنگ های سه دهه اخیر را نام برد. این عوامل شرایط خاصی را برای توسعه فقر مساعدتر گردانیده و در کشور های درحال توسعه را در صدر جدول کشورهای فقیر جهان قرار داده است. اما با بروز تحولات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی درآغاز دهه اول قرن بیست و یکم یک تحول عظیم و گسترده در اوضاع سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور ما رونما گردید. و امید های را برای عدم گسترش ادامه فقر و برچیدن پدیده آن روز به روز افزایش داده است. تجربه و آمار سال های اخیر نشان میدهد که به اثر تلاش ها و کارکرد های جامعه جهانی به همکاری دولت در کشور های درحال توسعه یک بهبود مشهود در سطح زندگی و رفاه اجتماعی در کشور به وجود آمده است.
هر نوع تحقیق که درجهان صورت میگیرد بدون کدام اهمیت، ضرورت و نیازمندی بوجود نمی آید بخاطریکه هر نوع تحقیق ضرورت به زمان و مصارف دارد. اهمیت هر تحقیق به اندازه ضرورت آن بستگی دارد. داشتن اندیشه فقرزدایی در در کشور های درحال توسعه برای تمام مسولین به خصوص دانشمندان، استادان پوهنتون ها و محصلین علم اقتصاد لازمی و ضروری میباشد. تا با اظهار نظریات، پیشنهادات، مصاحبه های تلویزیونی،رادیویی، تحقیقات و رساله های علمی، چاپ و نشر کتاب ها وغیره راه های بیرون رفت از این معضل را نشان دهند. این تحقیق نیز از اهمیت خاص بر خوردار میباشد. در کشور های درحال توسعه اگر چه از جمله ولایات درجه اول میباشد و همچنان جزء ولایات قدیمی، تاریخی و باستانی به حساب می آید. ولی باز هم میبینیم که مردم این ولایت در وضعیت بسیار رقد بار زندگی عادی خودرا میگذرانند. با فقر و گرسنگی دست و پنجه نرم میکنند. تا هنوز از طرف کدام ارگان و یا کدام سازمان ویا نهادی در ارتباط به کاهش ویا ازبین بردن فقر توجه خاصی صورت نگرفته است. بنا عوامل فقر را به طور بهتر و دقیق تر تحلیل و بررسی نماییم. اگرچه بررسی تمام علل و عوامل فقر از ظرفیت یک پایاننامه تحقیقی و تحصلی خارج است. ولی تلاش بنده (محمد تمیم ظفری ) بر این است که تمام جوانب را بطور درست تحلیل و بررسی نمایم.
یکی از عوامل اساسی فقر در در کشور های درحال توسعه را در بی برنامهگی دولتها و دولتمردان یا عدم استراتیژی دقیق و همه جانبه برای بیرون رفت از فقر میتوان دانست. حاكمیتهای گذشته برنامه مهم یا گام اساسی را برای ریشهكن كردن فقر بر نداشته اند و این مشكل دامنگیر دولت فعلی در کشور های درحال توسعه نیز میباشد. عدم برنامه ریزی دقیق برای شکوفایی اقتصاد روستاها یا به اصطلاح توسعه روستایی كه حدود( ۷۰) درصد جمعیت كل كشور را تشکیل میدهد
اشتراکگذاری: