این یک مونوگراف تکمیل بوده که دارای پرپوزل هم میباشد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
---------------------------------------------
۱-طرح مساله :
ملل متحد بانی واحیا کننده سازوکارهای است که تابتواند از حقوق بشر در سرتاسر دولت های ملل متحد حمایت نماید. سازوکاری به عنوان یک روش است برای محقیق کردن حقوق بشر که میتوان این سازوکاری سازمان ملل را در دو بعد تعریف نمایم که بعد اول آن سازوکاری ملل متحد درحالت عام وخاص که در قسمت سازوکاری حالت عام آن مسایل کلی درنظر گرفته میشود که این مسایل به اساس یک منشور قبول شده برای تمام دولت ها طبق آن از سازوکاری مستفید میگردد و منشور پیش نهاد شده توسط دولت ها مورید گفتگو ومباحثه صورت گرفته وبعدا مورید اجرا قرار میگیرد واین منشور تمام مسایل را درخود می داشته باشد تا در هر زمینه از حقوق بشر حمایت نماید . در سازوکاری خاص آن مسایل که به هر دولت به صورت جداگانه ویا هم مسایل حقوق بشری که بین گروها اتفاق میفتد به اساس یک معاهده برای حمایت از حقوق بشر استفاده میگردد و این معاهده را نمیتوان مربوط همه جامعه ملل دانست.
۲-پرسش های تحقيق[D1]
پرسش اصلی
پرسشهای فرعی
حقوق بشر چیست؟
سازوکار های عمومی سازمان ملل متحد برای حمایت از حقوق بشر کدام ها[D2] اند؟
سازوکارهای اختصاصی سازمان ملل متحد درحمایت از حقوق بشر کدام ها اند؟
تحقیق با این موضوع مشخص مورید تحقیق صورت نگرفته است اما در قسمت حقوق بشر به اندازه زیادی تحقیق گردیده است وکشورها کوشش برآن دارد تحقیقات زیادی درخصوص حقوق بشر صورت بگیرد و به هر نوعی که امکان دارد عمومی گردد.
1-نویسنده نسرین مصفا، سال 1382، عنوان ارزیابی سازوکارهای ملل متحد در حمایت از حقوق بشر دانشگاه تهران ، مطبعه مهر.
در این پژوهش نویسنده به این نتیجه رسیده است که سازوکارهای بین المللی را هرگز نمیتوان به جای سازوکار و اقدامات ملی نمود وهمچنان در این تحقیق دریافت گردیده است که سازوکارسازمان ملل متحد بستگی به اعضای بین المللی آن میباشد از جمله مسایل که نقطه قوت این تحقیق را بیشتر کرده است عبارت است رابطه بین سازوکار ملل متحد و سازوکار اقدامات یک کشور را بصورت عمیق مورید بررسی قرار داده است . از جمله مسایل که میتوان به حیث نقطه ضعف این تحقیق در نظر گرفت این است که روی چگونگی حمایت از حقوق بشر کمتر توجه شده است.
2.نویسنده احمد طباطبایی ،سال 1396 ، تحت عنوان بررسی سازوکار نهادهای معاهداتی حقوق بشر
نویسنده به این نتایج رسیده اند که حقوق بشر در ابتدا و در درجه ی نخست، باید در سطح ملی و محلی پیاده شود. با این حال روشها و سازوکارهای بین المللی نقش مکمل را دارند چرا که مبیّن خواست عمومی جامعه بین المللی برای فراهم آوردن شرایطی هستند که مفاد اسناد مهم حقوق بشری به مرحله اجرا درآید ازجمله نکته را که میتوان به عنوان قوت این تحقیق گفت عبارت است از سازوکار های این نهاد ها را با مشکلات حقوق بشری جامعه تحت بررسی قرار داده است از جمله نکات را که میتوان به حیث ضعف گفت این است سازوکاری این نهاد در بعضی از موارید از هم تفاوت دارد و هرگاه روی مسایل انواع نهاد ها بحث صورت میگیرفت به مراتب بهتر بود.
در تحقیق که ما در نظر گرفتیم دارای نکات مهمتر از دو تحقیق را که معرفی نمودیم است که عبارت از سازوکاری های سازمان ملل را مورید بررسی قرار داده شده است که در حمایت از حقوق بشر بیشتر کمک خواهد کرد البته دیگر موارید را که در دو تحقیق گذشته ذکر کردیم را هم در بر میگیرد
۴- فرضیههای پژوهش
همه افراد از این نظر که انسان اند حداقل از حقوقی برخوردارند که ربطی به تابعیت، مذهب، نژاد یا جنس شان ندارد و دولت ها در روابط بین المللی میل دارند که این حداقل حقوق را رعایت کنند.
سازوکاری بین ملل درحمایت از حقوق بشر به صورت عام آن تحت یک منشور اجرا میگردد که هر گاه حقوق بشری دریک دولت نقص گردد آن شخص ویا آن گروه طبق همان منشور مورید پرسش ویا محاکمه قرار میگیرد . سازوکاری بین ملل در حمایت از حقوق بشر به صورت خاص آن تحت معاهدات اجرا میگردد که این معاهدات در کمک با منشور مورید اجرا قرار میگیرد ویا مسایل که در مواد منشور موجود نباشد و یا اتفاق نقص حقوق بشری خاص باشد مورید اجرا قرار میگیرد .
۵-اهمیت و ضرورت پژوهش
پرداختن به سازوکاری سازمان ملل متحد و نیز بررسی حقوقی سازمان های بین المللی نیازمند مطالعه بیشتر میباشد. در حمایت ازحقوق بشر این موضوع به معنی هسته حمایت از حقوق بشر میباشد و پژوهش این موضوع در حمایت از حقوق بشر از اهمیت خاص برخوردار است یه این دلیل که برنامه های را که سازمان ملل اجرا میکند باید مطابق با مشکلات جامعه باشد در غیر آن کارهای را که سازمان ملل اجرا میکند ممکن است به ناکامی منجر شود و از این مسایل به این نتیجه میرسیم که این تحقیق میتواند نظارت کننده بین حقوق بشری در جامعه و برنامه های سازمان ملل است.اهمیت دیگرکه این پژوهش دارد عبارت از تعریف مشکلات حقوق بشری و تعریف سازکارهای سازمان ملل در حمایت از حقوق بشر.
شیوه تحقیق تحلیلی و توصیفی بوده ومنابع کتاب خانه ای استفاده صورت میگیرد، موضوع همه جانبه تحت غور و بررسی قرار خواهد گرفت.
در این پژوهش کوشش گردیده تا همه محتویات آن جدید باشد وهمچنان این عنوان به حیث موضوع جدید در جامعه اکادمیک کاملا نو میباشد. در پژوهش های گذشته درحمایت از حقوق بشر نوشته های زیاد موجود بوده اما در تحقیق حاضر مسایل خاص را بررسی میکند . سازوکارهای سازمان ملل را به دوجهت تحت بررسی قرار میدهیم که در این قسمت مسایل در موارید عمومی در بخش عمومیات مانند مسایل جایگاه سازمان ملل متحد در حمایت از حقوق بشر،نیاز حقوق بشر در جامعه و دیگر مسایل مورید بحث قرار میدهیم و در بخش خاص آن مسایل مانند مشکلات حقوق بشری در جامعه ، مشکلات سازمان ملل در سازوگاری های حمایت از حقوق بشر ودیگر مسایل را مورید مطالعه قرار میدهد که این مسایل نشان میدهد که این پژوهش کاملا جدید میباشد.
ملل متحد بانی واحیا کننده سازوکارهای است که تابتواند از حقوق بشر در سرتاسر دولت های ملل متحد حمایت نماید. سازوکاری به عنوان یک روش است برای محقیق کردن حقوق بشر که میتوان این سازوکاری سازمان ملل را در دو بعد تعریف نمایم که بعد اول آن سازوکاری ملل متحد درحالت عام وخاص که در قسمت سازوکاری حالت عام آن مسایل کلی درنظر گرفته میشود که این مسایل به اساس یک منشور قبول شده برای تمام دولت ها طبق آن از سازوکاری مستفید میگردد
اشتراکگذاری: