این یک مونوگراف تکمیل بوده که دارای پرپوزل هم میباشد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
---------------------------------------------
فصل اول
مقدمه
1- موضوع مورد نظر:
کشورهای توسعه نیافته در کنار کشورهای توسعه یافته در پی رشد و توسعه اقتصادی میباشند و بدون تردید که درین راستا به شدت به مسئله کمبود سرمایه مواجه میشوند، البته راه تأمین سرمایه در کشورهای جهان سوم تنها باز کردن درب های این کشورها به روی سرمایه گذاری خارجی نیست.
اما جذب سرمایه های خارجی و فعالیت شرکت های چندین ملیتی یک از راه های تامین سرمایه برای کشورهای جهان سوم است. طی چند دهه اخیر این نوع سرمایه گذاری ها بخش قابل ملاحظه از کل سرمایه گذاری های کشورهای جهان سوم را تشکیل داده است.
بناءً فعالیت سرمایه ها و شرکت های خارجی در کشورهای کمتر توسعه یافته یک عامل کاملاً مثبت در جهت رشد و توسعه اقتصادی این کشورها تلقی میشود ، اما مهمترین موانع رشد اقتصادی در کشورهای جهان سوم کمبود شدید سرمایه و تکنالوژی است که شرکت های خارجی با سرمایه های خود میتوانند بر رفع این موانع کمکهای زیادی نمایند، برعلاوه این شرکت ها شیوه های نوین مدیریت صنعتی را نیز به این کشورها منتقل میکنند.
همچنین این شرکتها از طریق ایجاد رقابت باعث فعال شدن شرکت های داخلی کشورهای جهان سوم شده و سرانجام باعث ارتقای بازدهی اقتصادی ، تنظیم بازار و بهبود رفاه در این کشورها میشود.
2- اهداف تحقیق
هدف ازاین تحقیق که نظرات دررابطه به سرمایه گذاری های خارجی بد بینانه بوده که این موضوع را از طریق تماس به گذشته سرمایه گذاری های خارجی در کشورها روبه انکشاف بود تاذهنیت ها روشن گرددکه سرمایه گذاری های خارجی واقع به نفع کشورهای روبه انکشاف بوده است یا خیر؟ که به طور خلص دوعامل هدف تحقیق راتشکیل میدهد.
3- اهمیت و ارزش تحقیق
چون اهدافی که از این تحقیق توقع میرود از یک سو دست یابی به عواملیکه سبب جذب بیشتر سرمایه گذاری های خارجی میشوند ، میباشد و از سوی دیگر شناسائی عواملیکه سبب تشویق درجذب نمودن سرمایه گذاریهای خارجی میگردند است ، از اینرو پس از رسیدن به اهداف فوق بدون شک عواملی که سبب جذب و تشویق بیشتر سرمایه گذاریها در این کشورها میشوند 2008/06/06شناسائی شده و کمک بزرگی در جهت تصمیم گیری ادارات مسوول به منظور جذب و تشویق سرمایه گذاران خارجی میگردد،که پس از آن جای تردیدی برای رشد و توسعه متداوم اقتصادی کشورهای مذکور باقی نمی ماند. زیرا جذب و بکار انداختن سرمایه گذاری خارجی بصورت مثمر و معقول سبب ورود سرمایه در داخل این کشورها ، ایجاد زمینه های اشتغال ، افزایش تولیدات داخلی ، رفع نمودن نیازمندیهای ملی ، بلند رفتن قدرت خرید مردم ، دست یابی مردم به متاع ها و خدمات مختلف ، رشد متداوم و توسعه اقتصادی و بلآخره ایجاد رفاه اقتصادی در کشور میگردد . تشویق این روند بدون شک رشد متداوم اقتصادی را تضمین میکند.
بنا گفته میتوانیم که موضوع مورد تحقیق یکی از موضوعات مهم ، ارزشمندی و کمک کننده در جهت حل نمودن مشکلات موجود در فرا راه سرمایه گذاریهای خارجی در در کشورهای عقب مانده مانند افغانستان مبیاشد.
اما با وجود همه مشکلات شرکتهای که در کشورهای روبه انکشاف دارند. سرمایه گذاری نموده اند نتایج مثبتی را بر اشتغال زائی ، انتقال تکنالوژی و مدیریت ، زنده ساختن انگیزه تحصیل و آموزش ، افزایش تولیدات داخلی در سکتورهای فعالیتی آنها و دراین کشورها داشته است. بناءً بطور کلی ما به این نتیجه میرسیم که آنچه ما فرض داشتیم برای این تحقیق به اثبات رسید، یعنی نقش سرمایه گذاری های خارجی در توسعه و رشد اقتصادی کشورروبه انکشاف نقش مثبت داشته است
اشتراکگذاری: