این یک مونوگراف تکمیل بوده که دارای پرپوزل هم میباشد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
---------------------------------------------
بنا به اینکه تربیت فرزدان اهمیت والای دارد این موضوع به اساس همین دلیل از اهمیت خاص برخوردار میباشد و میتواند برای والدین مفید تمام شده وبرای تربیت اطفال شان از اخلاق امام صاحب (رحمت الله علیه) الگو بگیرند.
نظر به اینکه اطفال در طفلیت تمام اخلاق های خود را تکمیل میکند و بهتر است این اخلاق نظر به اخلاق امام صاحب (رحمت الله علیه) باشد و به همین اساس این موضوع انتخاب شده تا بتواند در تربیت اطفال سهم داشته باشد.
در این تحقیق از روش )کتاب خانه ای ) استفاده شده است.به عبارت دیگر در این تحقیق هدف جستجو و تحصیل انشاء و نظریه، با استفاده از روشهای تحلیل عقلانی،استدلال، تفسیر، استنباط از متون فقهی و قوانین و دیگر منابع علم حقوق، بر پایه مطالعات کتابها ، مقالات و انترنت است .
الف : هد ف اصلی
بررسی نقش اخلاق امام صاحب (رحمت الله علیه) در تربیت اطفال
ب: هدف فرعی
الف: سوالات اصلی
نقش اخلاق امام صاحب (رحمت الله علیه) در تربیت اطفال چیست؟
ب: سوالات فرعی
۱.کارکرد های امام صاحب (رحمت الله علیه) چیست؟
۲. روش های زمینه سازی تربیت اطفال چیست؟
۳.تربیت اطفال در دین اسلام چگونه است؟
پیشینه تحقیق
در مورد این موضوع هیچگونه تحقیق وجود ندارد.
حضرت ابوحنیفه(رحمت الله علیه) همیشه با اطفال رویه نیک داشت و به خواست آنها توجه داشت و میدانیست که این طفل فردای خوب و عالی خواهد داشت هرگاه به آن توجه نمایم آن شخص در جامعه یک انسان با شخصیت خواهد آمد.ز همان نوزادی باید به گونهای رفتار کرد که فرزند احساس کند ارزشمند و گرامی است. در هر سن و سالی که در نیازهای متفاوتی دارد برآوردن در سطح این گونه نیازها نقشی به سزا در ساختار شخصیتی اعتماد به نفس کودک دارد.
اشتراکگذاری: