این یک مونوگراف تکمیل بوده که پرپوزل هم دارد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
انرژی برای فرهنگ و زندگی پیشرفته نیروی محرکه اصلی است، از نیازهای بسیار کوچک خانگی مانند پخت و پز، گرمایش، روشنایی گرفته تا پیشرفته ترین زیرساخت های تکنولوژیکی، اگر به میزان مصرف انرژی توسط هر فرد در جامعه نگاه کنیم، نشان می دهد ما توسعه کلی. همچنین، هر چه انرژی بیشتری مصرف کنیم، زندگی ما راحتتر میشود.
انتخاب بین انرژی های تجدیدپذیر و غیر قابل تجدید به عوامل مختلفی از جمله در دسترس بودن منابع، پایداری، هزینه و تاثیرات زیست محیطی بستگی دارد. جایگزین مقرون به صرفه برای منابع انرژی تجدید ناپذیر مانند زغال سنگ، نفت و گاز طبیعی.
افغانستان دارای منابع فراوان انرژی تجدیدپذیر به ویژه انرژی آفتابی است. چز بیش از 300 روز آفتابی در سال دارد. انرژی آفتابی که آسیب آن به محیط زیست تقریباً ناچیز است، قابلیت استفاده به طرق مختلف را دارد.
در این تحقیق دو نوع تکنالوژی تک کریستالی و پلی کریستالی آفتابی در حالت تناوبی (دینامیک) تولید انرژی و وضعیت اقتصادی آن نقش مهمی دارند، مانند هزینه هر تکنالوژی ، نحوه عملکرد آن و آیا تکنالوژی آفتابی برای محیط زیست افغانستان مناسب است، این تحقیق کمک می کند تا مشخص شود که کدام ایده تکنالوژی آفتابی برای آب و هوا مناسب تر است، تا انرژی را به گونه ای به دست آورد که تأثیرات زیست محیطی کمتری داشته باشد و بتواند انرژی تولید کند پایدار
و با نگاهی به تحقیقات قبلی، افغانستان دارای پتانسیل بزرگ انرژی آفتابی است، اما در انتخاب تکنالوژی مناسب انرژی آفتابی و نوع نصب، به ویژه در ولایت لوگر، مشکلاتی وجود دارد. این شکاف منافع اقتصادی سیستم محور ثابت و کارایی سیستم دوار را نامشخص کرده است.
هدف اصلی این تحقیق تعیین مناسب ترین تکنولوژی آفتابی و نوع نصب برای نیازهای انرژی مردم ولایت لوگر و همچنان آرایه راه حل برای نصب بهترین سیستم سولر برای ادارات دولتی ولایت لوگر میباشد.
سوالات تحقیق به شرح زیر می باشد
این تحقیق دارای پنج فصل بوده که در فصل اول کلیات تحقیق ، فصل دوم مرور به مطالعات گذشته ، فصل سوم میتود تحقیق ، فصل چهارم دیزاین و فصل پنجم نتیجه گیری و پیشنهادات میباشد.
تحلیل تخنیکی و اقتصادی دو نوع تکنالوژی آفتابی یککریستالی و پلیکریستالی در اقلیم ولایت لوگر برای سیستمهای محور ثابت و متحرک، مستلزم بررسی جامع کارآیی، هزینهها، عمر مفید، و تاثیرات محیطی هر کدام است. در مورد سولر های آفتابی یککریستالی، این تکنالوژی به دلیل استفاده ازسلیکان خالصتر، دارای بالاترین کارآیی (15 تا 20 درصد و بالاتر) است. این سولر ها در درجه های حرارت بالا که در اقلیم گرم و خشک لوگر رایج است، عملکرد بهتری دارند. همچنین، به دلیل کارآیی بالاتر، فضای کمتری برای تولید مقدار مشاب
اشتراکگذاری: