این یک مونوگراف تکمیل بوده که پرپوزل هم دارد شما میتوانید با پیام گذاشتن در وتسپ ما آن را دریافت کنید
وتسپ:۰۷۹۹۱۱۸۸۳۱
مونوگراف به صورت تضمینی بوده که نیاز به تغیرات ندارد و قبلا دفاع و ارایه شده است
---------------------------------------------
روابط خانوادگی تحتتأثیر گسترش شـبکه های اجتماعی قرار گرفته است. این شبکهها هم تأثیرات مثبت دارند و هم تأثیرات منفی. باید به این نکته توجه کرد که این شبکهها ممکن است برای برخی از خانوادهها بسیار مفید و کاربردی باشند، اما برای بعضی دیگر مشکلاتی ایجاد کنند.شـبکه های اجتماعی به ما امکان دسترسی به اطلاعات در هر زمان و هر مکانی را میدهند. تمام این شبکهها امکان برقراری تماس ویدئویی، صوتی، ارسال پیام و ارسال صوت و تصویر را دارند. این امکانات باعث میشوند اعضای خانواده از هر کجای این کره خاکی بتوانند با هم ارتباط برقرار کنند و از احوال هم باخبر شوند. والدین میتوانند از طریق شـبکه های اجتماعی تجربیاتشان را با هم به اشتراک بگذارند. با این روش خیلی راحتتر میتوان مشکلات بچهداری و تربیت فرزندان را حل کرد. این پلتفرمها را میتوان به محلی برای اشتراکگذاری ترفندهای تربیتی، دستور پخت غذاهای محبوب کودکان و نوجوانان و ایدههای خلاقانه برای ساخت کاردستی تبدیل کرد. تاثیر شبکه های اجتماعی بر خانواده، همیشه هم مثبت نیستند. امروزه جوانان بیش از همیشه تحتتأثیر فضای اینترنت، شـبکه های اجتماعی وتکنالوژی های نوین هستند. همچنین تعاملات منفی که در این شبکهها اتفاق میافتند هم بر والدین و هم بر فرزندان تأثیر میگذارند. بر اساس پژوهشهای انجامشده، صفحات شـبکه های اجتماعی فرزندانی که رفتارهای منفی با والدینشان دارند اغلب پر شده از مطالب غمناک یا خشمآمیز. علاوه بر این، وجود این شبکهها به نوجوانان این حس را منتقل میکند که زمان کافی برای معاشرت با خانواده خود ندارند.به طور کلی، شـبکه های اجتماعی ممکن است بر جنبههای مختلف زندگی انسان از جمله کار، تحصیل، دوستی و روابط تأثیر بگذارند. برخی از این تأثیرات خیلی زود خود را نشان میدهند، اما برخی دیگر تأثیرات ماندگاری هستند که فوری آشکار نمیشوند. در ادامه به مهمترین تأثیرات منفی شـبکه های اجتماعی بر خانواده اشاره میکنیم. در این تحقیق از روش پیمایشی استفاده میکند که در قسمت جمع آوری معلومات از روش تحقیق کیفی استفاده شده است. این تحقیق در جامعه امروزی ما یگانه است و هیچگونه تحقیق دیگر صورت نگرفته است که هدف این تحقیق عباردت است از اینکه فامیل ها را آگاه بسازد تا در روابط شان کدام مشکل رخ ندهد و از مسایل مثبت ومنفی آن آگاه باشند.
اینترنت و شـبکه های اجتماعی همیشه هم مضر نیستند. امروزه با وجود این ابزارهای مدرن معاشرت و تعامل با دوستان و اعضای خانواده بسیار راحتتر از قبل شده است. تنها با کلیککردن روی صفحهنمایش تلفن همراه میتوانیم با دورترین عزیزانمان صحبت کنیم. بنابراین با اندکی مدیریت زمان و ایجاد تعادل در تعاملات حقیقی و مجازی میتوان از مزایای این شبکهها بهره برد. البته خالی نواقص هم نخواهد بود که این ها را به صورت مفصل در داخل مونوگراف جا خواهیم داد و اهداف را در این تحقیق میخواهیم به آن برسیم که آن ها عبارت است از:
سوال اصلی:
چه تاثیرات استفاده از شبکه های اجتماعی در روابط فامیلی وجود دارد؟
سوالات فرعی:
برای تحقیق این موضوع از روش کیفی استفاده شده است که این روش از روش های معروف و مهم است که در تحقیقات میدانی استفاده میگردد .تحقیقات کیفی غالبا با پرسش هایی آغاز می شود که این سوال را مطرح می کنند که چگونه می توانیم با کاوش و کنکاش در تفاسیر ذهنی مردم از زندگی اجتماعی، درکی از رفتار اجتماعی به دست آوریم. تعامل بین اجتماع و فرد در این نوع پژوهش تاکید می شود. تحقیق کیفی به معنای «کاوش در معانی مختلفی است که مردم به تجارب خود منتسب می کنند و همچنین شناسایی ساختارها و فرآیند های اجتماعی که به این معانی شکل می دهند». در این نوع تحقیق، بر اهمیت ارائه «توصیفی فربه و ضخیم » از رفتار اجتماعی و توضیحی از عمل اجتماعی تاکید می شود که به ما کمک می کند قواعد پنهان و سنت هایی که به رفتار اجتماعی معنا می بخشند، را شناسایی کنیم.یکی دیگر از شیوه هایی که محققان کیفی با استفاده از آن در مورد اقدامات خود صحبت می کنند بررسی رویداد های اجتماعی از منظر مردم تحت مطالعه، یا ارائه دیدگاهی درونی از حیات اجتماعی است. این نوع تحقیق را «مشاهده از دریچه چشم افراد مشارکت کننده در تحقیق» می نامند. هیچ یک از این توصیف ها در مورد تحقیق کیفی به طور کامل رضایت بخش نیست؛ میان کاوش در معانی و توصیف دیدگاه ها و میان ارائه توصیف و دستیابی به درک، تفاوت های تکنیکی وجود دارد. اما در حقیقت آن دسته از پرسش های تحقیق، محرک تحقیق کیفی اند که دغدغه آنها نیاز برای ارائه فهمی از رفتار اجتماعی با استفاده از کاوش در تفاسیر مردم از حیات اجتماعی شان باشد. هدفی از تحقیق که دستیابی به «دیدگاه درونی» اولویت آن باشد، الزامات روش شناختی خاصی به همراه دارد و این الزامات برای توجیه روش های لازم به منظور تولید شواهد معتبر در مورد «دیدگاه درونی» به کار گرفته می شوند. در زیر چهار مورد از الزامات روش شناختی تحقیق کیفی ارائه شده است.
روابط خانوادگی تحتتأثیر گسترش شـبکه های اجتماعی قرار گرفته است. این شبکهها هم تأثیرات مثبت دارند و هم تأثیرات منفی. باید به این نکته توجه کرد که این شبکهها ممکن است برای برخی از خانوادهها بسیار مفید و کاربردی باشند، اما برای بعضی دیگر مشکلات ایجاد کنند.شـبکه های اجتماعی به ما امکان دسترسی به اطلاعات در هر زمان و هر مکانی را میدهند. تمام این شبکهها امکان برقراری تماس ویدئویی، صوتی، ارسال پیام و ارسال صوت و تصویر را دارند
اشتراکگذاری: